Hästarna på bete

Så där ja, då var hästarna på plats hos surriga snälla farbror Ivan. Med hjälp av Anna så gick det som en dans att få till en första hage. Jag är fortfarande lite sur över vägen rakt igenom min betes hage. Pffft. Sämre plats att stoppa en väg på får man ju leta efter.
Men lyckliga hästar proppar i sig gräs nu, jag tycker det är tomt utan hästarna hemmavid, man blir så bortskämd av att ha dom runt knuten bara.
Knepigt väder är det idag, det stormar och är soligt och hagel om vart annat. Gick inte att gå rakt då jag promenerade hem...

Mayan kommer antagligen att åka iväg på ridläger den här sommaren också. Fast den här gången blir det till Sörgården i Umeå där dom ägnar sig åt vettiga saker så som NH och Centrerad ridning.
http://www.sorgarden.org/

Nu ska jag placera mig i soffan resten av kvällen. Imorgon fm åker jag och mamma upp till älvsbyn för att hälsa på min moster.

-----------
Bah! Soffslapp kunde jag ju drömma om, Anna hade gått på kvällspromenad och hittat hästarna springandes utanför hagen.
Så det var ju bara åka dit och hämta hästar som farit till en annan klöverspäckad äng (vadå dög det inte med det betet jag hade att erbjuda va?!? Otacksamma kräk.) och hunnit engagera halva byn. Ja det är skönt att folk reagerar och hör av sig.
Så nu hoppas jag att dom stannar i hagen, har satt dit extra tråd men tack vara vägen så kan jag inte dra ström till just den hagen.
1 kommentar
Johanna

Om jag köper honom ändå, vi får se för det första vad det är han lider av & hur prognosen ser ut...