Overall

Jobbade 12-21 idag och det har gått riktigt bra (med tanke på mina trånga crankypants) förutom en tant som verkligen retade gallfeber på mig. En del kan vara så fruktansvärt otrevliga.
Jag tar inte vad skit som helst av människor som egentligen vet hur man bör bete sig, så är det bara. Tycker inte om att se andra göra det heller.
Hade städning i lokalen sen och gick lös med dammsugaren och det var väldigt terapeutiskt måste jag säja, fick utlopp för mina aggresioner där så sen var jag lugn och ganska snäll igen.

När jag sen var och hämtade hundarna hos mina föräldrar så råkade jag nämna för far min att jag tänkte köpa mig en overall och så fick jag två stycken med mig hem =D En lite liten (som faktiskt är min och inhandlad för en evig massa år sen) och en väldigt stor (som pappa växt ur) men perfekt till att rida och köra i.
Så när jag kom hem så blev en liten ridtur med Skorpan lös. Busponny. Leffe supermysig. Vädret svinkallt -20 och blåst. Fi fan. Men jag höll mig ganska varm tack vare min overall.
Jag önskar jag kunde visa hur satans snygg jag var. Ruskigt het. Så jag fnissade åt mig själv när jag såg mig i spegeln. Tur man är lättroad.

Katten verkar ha tagit sitt förnuft till fånga nu och är bara ute några timmar och kommer in sen.
2 kommentarer
Ida

Men det var ju prima!! :D Overallerna alltså... ;P

Johanna

Overall är kanon att rida i.