Jan. 28, 2010

Ja det blåser och snöar vidare och jag vill inte ens tänka på mitt kära vindskydd för då vill jag nog bara gråta. Grannen var och kikade på det och konstaterade att det går nog att rädda delar av det i alla fall. Suck. Han erbjöd sig då även att hjälpa mig att laga hagen. Världens bästa granne var det ja.

Ida har varit kvar här hela dan så det har varit skönt med sällskap =)
Hästarna tog jag in i stallet i går natt, som tur var med tanke på vad som hände med hagen och allt, och dom har fått stå inne hela dan i dag också och dom är superlugna (!). Annars avskyr dom ju att stå inne länge, längre än 8-10 timmar så har Leffe kastat saker omkring sig och Mayan har sprungit runt så allt spån är uppåt väggarna, men inte idag. Som att dom förstått situationen. Det är klart, dom har ju sett genom fönstren och hört stormen så nog förstår dom.

Snön har blåst hög mot stalldörren och vardagsrumsfönstrena börjar vara halvtäcka av snö plus att det har blåst in i min kallhall genom ytterdörren och inne i höbodan har det blivit stora snöhögar då blåsten tryckt in snön genom alla springor.
Well well.
0 kommentarer