Myror i brallan

Jag har myror i brallan och han har myror i brallan.
Mhm, igår i alla fall hade jag myror i trosan som jag skulle ta på mig efter duschen. Så myror i mitt hus har jag.
Äckliga vidriga kryp. Förra året klarade jag mig utan men förr förra året i februari hade jag invation, dom hade tagit hela vardagsrummet i besittning och det var tjockt svart av myror på vardagsrumsbordet. Dom var överallt i soffan och kryllade. Vidriga kryp!
Jag hade sån tur igår att jag hittade dom precis när dom började komma upp ur golvet och jag hade sån tur att jag hade en burk med myrr kvar så jag dammade på utav bara sjutton, med risk för mitt eget liv (undrar hur giftigt sånt är för andra djur egentligen?) så nu har jag inte sett till dom nå mer.
Men snacka om att det kryper på hela kroppen av bara tanken på dom och jag spejar ivrigt och är misstänksam mot alla små svarta prickar. Vidriga kryp.


Knasiga jag som behöver gå ner i vikt läste tårtrecept hos en tant på jobbet och fick akuta tårtcravings så jag gjorde tårta när jag kom hem från jobbet. Tsk tsk.
Marängtårta med hemgjord jordgubbssylt mellan och bananer och riven choklad ovanpå. Å så rev jag mig på rivjärnet så jag garnerade det hela med lite blod.
Sylten, gjord av farbror Ivan, var tyvärr lite väl söt. Men gott var det. Lite mer grädde kanske för att maskera det söta. Hmmm.
Gudars så knasig jag är. Tårta till kvällfika bara så där appropå.
3 kommentarer
Paula

Du måste ju lägga ut bild och recept, fattar du väl :D.

Marie

Hahah du är rolig du;)

johanna

jag haar myror inomhus!