Hallo

Crapy internet on a crappy computor in Hamburg. Skumt tangent bord ocksa.
Resan ner tog kal pa mig sa gardagen spendarades sovandes. Ha ha. Na inte hela dan i alla fall men nästan. 8 timmar pa en buss-1.5 timma pa en iskall tagstation-4 timmar pa ett tag- 4 timmar pa Arlanda och sa 1.5 timmes flyg innan jag äntligen var framme.
Sen fick jag promenera runt i ca 4 timmar innan jag fick tilltäde till rummet.
För det första sa var här fruktansvärt varmt, vad fasiken, hemma har det varit -20-30 hela vintern och sa kliver man av här och det är 10 grader varmt. Jag höll pa att flyta bort i mina ullstumpor. Angenämt problem sa Ida och det kan jag väl förstas halla med om, speciellt da solen tittade fram emellanat och satte fart pa varkänslorna.
Idag var jag bättre förberedd och klädde mig tunnare.

Na sa när jag fick komma in pa rummet sa var det dusch och sen la jag mig pa sängen och vada, jo somnade saklart. Vaknade upp 4 timmar senare och ides inte ga ut utan ägnade resten av kvällen at en bra bok tills jag somnade igen.

Jag har inga problem med att vara själv, dels är jag van att vara själv och dels tycker jag om det men det hade ända varit roligt att ha nagon att dela upplevelser, tankar och intryck med.
Det är otroligt intressant bara att ga runt och titta och ta in allt nytt.

Idag har jag träffat fina Zarah för en fika date och lite snack. Det var väldigt roligt.
Och sa tillslut sa satte shopping kliet igang. Först sa var det liksom för mycket att bara ta in alla jag ser men sen började det klia i fingrarna och jag hittade nagra riktigt roliga affärer och önskade att jag hade mer pengar med mig.

Konserten imorgon är framskjuten 2 timmar och Zarah informerade om att alla affärer har stängt pa söndagar. Det var överraskande, jag hade absolut räknat med att de skulle ha öppet i en sa stor stad. Sa fa se vad jag hittar pa imorgon.

Mat-fika-gott överallt om jag var här en längre tid sa skulle jag rulla hem sen. Ho ho.
Sitter här med TH i lurarna och försöker motsta frestelsen att yla med. Det vore väl natt. Ha ha.
Jag har alltid svart för att halla truten stängd da jag har TH i öronen. Utanför mina lurar poppas det teckna crap. Urk.
Pa tal om det sa har jag en lustiger roomate som stod och "dansade" till teckno elände pa rummet.
Himla fint hostel det här, väldigt trevligt, fräsht och stora fina rum med engen dusch och talett.

Ne nu är det dags att sluta men jag vill verkligen fa med sa mycket som möjligt.

Tchüss
1 kommentar
Sara

Åh låter som om du får det toppen ikväll. Låter härligt med vår i Hamburg. :) Det är det inte i Göteborg, snarare istid, men, men... Går det att nå dig på mobilen som vanligt? Vore kul att mötas upp innan konserten för en öl lr något på fredag. Så måste ni ju få era biljetter också. :) Vet ju inte riktigt när jag är tillbaka i Göteborg efter Globen. När åker du tillbaka? Jag har inte bokat tåg tillbaka än. Men vi får höras av! Ha en härlig upplevelse i Hamburg och en underbar konsert nu. Kramar.