Feb. 3, 2010

Tydligen var det Mannes hjärta som gett upp, exakt varför vet jag inte. Han var ju lite till åldern i realtion till sin storlek.
Det känns sorgligt och tomt att fina vänliga Manne är borta.


Jag har drömt "mardrömmar" hela natten, väldigt obehagliga drömmar kopplade till AVATAR fast ändå inte.
Jag har velat se den sen jag första gången såg nånting om den men när den sen får så mycket ros så kändes det som att den hade väldigt mycket att bevisa så jag gick förberedd på besvikelse. Men, Ja det var en fantastisk film och jag är fullständigt head over heals in love whit Na´vi.
Men jag skulle nog inte se den 5 gånger =P,  vet inte om jag skulle se den ens en gång till, jag klarar nog inte av det, det var så mycket... hm... Ja så mycket helt enkelt. Mycket känslor mycket hemskheter (och lite för utdragen slutstrid)
Vacker vacker film.

Mmm. Nu måste jag sova. Jag är fan inte pigg.
2 kommentarer
M:et vid Ishavets port

Pffft! Vaddå 5 gånger! ;) Jag blev nu osäker. Kanske har jag redan sett den 6 ggr? IDN. Dialogen är ju inte jätteavancerad direkt, så det är mycket som jag kan by heart nu... Heeeeee.



!!!!!SPOILER ALERT!!!!!!



Ja, den är hemsk (jag gråter på kommando nu - jag vet ju vad som händer). Är väl inte så jätteförtjust i karaktären Jake, men alla na'vis väger ju upp det. Storyn är ju som sagt inget nytt, men det är ju så förbannat VACKERT! När de rider på sina ikrans är en sådan frihetskänsla. Värst/bäst är när hometree blir förstört (tänker bara på hur ofta detta händer i världen), när Neytiris ikran sa'seh stupar OCH framförallt sista scenen när Neytiri räddar sin människa Ma'Jake och håller honom i sina armar.



Amelie och jag: SOB SOB SOB, GRÅÅÅT!!!!



Btw: De har spelat in en full sexscen mellan Jake och Neytiri, men den klipptes bort så filmen skulle får pg11. Det är ju sjukt. Det är ok att via död, våld, krig, sorg, smärta, blod, men inte kärlek?!!??

MEN. Den förlängda scenen finns med på DVD:n. And YES, they (na'vi couples) "makes the bond" when making na'ni love. :)

Johanna

Underbar film, man kan nästan tänka sig att Pandora var jorden tidigare..