Söndag igen då. 3:e advent

Jodå, visst tusan funderar jag på att avveckla nån häst, hela tiden, jag har ju försökt få fodervärd till Mayan och/eller Skorpan men det har inte funkat. Nu har ju dessutom Skorpan fången så då blir ju hon definitivt kvar hos matte så det är Mayan då. Men jag har dålig erfarhet sen tidigare fodervärd plus ett stort kontrollbehov och ett skogstokigt gammalt varmblod så det är svårt.
Nått annat alternativ än fodervärd finns tyvärr inte i min värld.
Vanligtvis brukar jag ju lyckas motionera dom 4-6 dar i veckan men inte i år. Det går så trögt. Och skötarna går det också lite små trögt för tyvärr.
Inte gjorde jag nått igår, somnade och sov till halv åtta... Bara mocka och mämta spån plus hö. Suck.

Var på hertsön idag och kikade lite och fantiserar om ridhus. Ah. Tänk om man hade en häst och kunnat stalla upp den vid ett ridhus under vintern. Ja tack. Eller ännu hellre ridhus på gården då.
Jag vet dock inte om jag i verkligheten skulle stå ut i ett stort kollektiv stall. Hästmänniskor är ju lite... speciella, även jag såklart. Men att se inspänningstyglar och illa passande utrustning varje dag skulle vara för tungt för mitt blödande hjärta.



Fi fan vad jag mår illa.
1 kommentar
Marie

Tack:) Jag håller med dig, hästmänniskor är jäkligt speciella på gott och ont;) Men försök komma tillfreds med beslutet, får man ingen bra medryttare är det bättre att låta pållan må gott i hagen än att det ska bli destruktiva och stressiga turer alltför sällan för att hon ska funka så fint som hon kan. Jag tror inte att hon mår hälften så dåligt som du gör över det beslutet, hon har sina kompisar och sin hage, klart pållan mår bra ändå:)