Söndag

Gick superfint att köra kälke idag, det gled så fint ovanpå snön istället för att skära igenom som den gjort tidigare. Stråla var jättefin (som vanligt) och blev lite trött.
Lite orväckande så hostar hon lite och när vi kom in i stallet efteråt så var hon lite snorig också. Hoppas det bara är nån lättare förkylning.
Körde Mayan en sväng också med Leff och Skorp efter, fina fina hästarna, bara skritt efter landsvägen, den vägen vi tänkte ta var så full i storgrus så jag fick svära lite åt eländet.

I don´t feel so good.
Har legat och glott på världskuppen i hoppning fast jag inte gillar det speciellt mycket. En del mår man ju illa av, som ryskan som satt på ett pessoa bett och slet i hästen som sjutton och sparkade på den. Mmm.
Eller kommentatorerna som sa att "den nosgrimman är jättebra då hästen gapar". Mmmm.
Allmänt mycket lustiga och knepiga bett många har inom hoppning.
Allmänt mycket olustiga kommentatorer. Typisk klassisk "ridskolestuk" som jag inte gillar.
Fast allt är ju inte skit såklart. En del ryttare och hästar ser riktigt trevliga ut och kred till dom som tackar sina hästar även om det inte gått så bra som dom hoppats på.
2 kommentarer
Johanna

Jag upphör aldrig förvånas, de mest rutinerade ryttaren framstår ibland som de minst erfarna....

Dunder&Jag

Jag håller med, det är mycket jag reagerar på innom "vanlig" ridning... tyvärr. Tacka vet jag john whitaker(stavning?)han ser ut att rida lätt som en fjäder!



Kul att det går bra med poppolallarna!