Nya vägar

Idag har vi varit på upptäcksfärd. Tänk så spännande man kan ha i skogen.
Det började med att vi traskade in efter en traktorväg/stig som jag har gått och sneglat på ganska länge men antagit att den inte leder nånstans. Men dels så var den traktorvägen riktigt fin och tom travvänlig emellanåt och så kom vi till slut ut på en skogsbilväg som slutade väldigt nära hemma. Jag är otroligt förvånad att jag inte har vetat om den vägen förut men den försvinner in bakom ett stort garage så den syns inte från vanliga vägen.
Skitkul.
Det finns så grymt mycket bra vägar och stigar att färdas efter här i byn, kanske inte så kul om man har en häst som behöver travas och galloperas långa sträckor men för mina skogsmullar så är det perfekt. Perfekta vägar för lugna 45-60 minuters turer i kuperad terräng.

Jag drömde i natt att jag åkte till thailand utan att be om semester och utan packning... Och så drömde jag att Mayan var ridskolehäst och jag var bara skötare, arma mardröm, och hon skulle gå två hårda hopp pass efter varann med Skorpans sadel på sig.

Mer och mer ont i halsen och slemmig, annars känner jag mig bra tack och lov, det är inte läge att bli sjuk nu, inte alls.
Aldrig bra läge att bli sjuk men just nu har jag inte tid till veckan ska jag ha en elev med mig på jobbet också.
3 kommentarer
Marie

Amen:) Jo det ligger mycket i det du skriver!

Johanna

Härligt med bra ridvägar! :)

Linnea

Nya ridvägar är ju guld! :D



Frej är bruksnordis/kallblodstravare :)