Äntligen har jag en större soffa

Bra dag i dag ändå. Först en liten ridtur (ha ha) på Stråla då, grannen kom hem på lunchen för att assistera mig. Jag har seriöst världens bästa granne. 
Gillar inte att jag ser så stor ut på en del bilder, fast jag är ju stor men jag tycker att Stråla också är stor, hon är ju ändå närmare 160 och betydligt grövre än sin mor, på första bilden här nedan ser jag ju monsterstor ut, men jag får skylla det på vinkeln, mhm. 
Å så en maaassa hästmys i hagen.
Sen hjälpte Pappa mig att sätta ihop min nya soffa det gick väldigt lätt så nu står den där och känns stor som ett hav jämfört med min förra. Nu har jag gott om plats att slappa på och även plats för eventuella besökare (och Therese, gamla soffan är kvar om du fortfarande föredrar att sova i den ;) )
Sen var pappa och köpte en nyckel till min dörr så att nu, efter jag har bott här i två år, kan jag äntligen låsa ytterdörren. Hade jag vetat att det var så lätt så hade jag väl gjort det för länge sen... Så nu slipper jag att det springer ovälkomna farbröder här både då jag är hemma och inte. Sweet.
Annars har jag varit allmänt väldigt rastlös och vankat mellan tv:n och datorn.
Nacken håller på att låsa sig totalt igen, skulle behöva till sjukgymnasten men jag vet inte om det går när man är sjuk. Ett alternativ är ju att ringa och fråga =P Pilutta mig.

Leia inviger nya soffan
4 kommentarer
Johanna

Låter som en supergranne!

Ida

Det blev ju jättefint med de lila kuddarna i soffan I like å vad kul att det går så bra med Stråla. Toppen! Snart är ni ju här! =D Det ska bli skoj! Få se vad alla pållarna säger =D

Therese

Men äntligen, som jag vet hur du har väntat och längtat efter en större soffa.

Den ser super nice ut.

Jag tror jag väljer den nästa gång jag kommer och hälsar på och jag hoppas det blir snart.

Snaknar du och djuren.

Kram

Marie

För mig är det tvärt om, då jag bara är 152cm är det lite svårt att hitta hästar i min storlek, helst då jag älskar kallblod:) Men Kingen är 147 och Sten max 155 så det funkar bra:) Men jag tycker inte alls att du ser för stor ut!