På återseende =)

Sista dan för eleven idag, känns tråkigt, också för hennes skull då hon imorgon ska åka till thailand för att hälsa på sin sjuka mormor, det var allmänt lite sorgligt idag.
Hon frågade mig vad jag ville ha från thailand (!) men så kan du ju inte fråga sa jag och blev allmänt generad. Hon är så jäkla snäll och go. Vi ska i alla fall se till att träffas när hon kommer hem igen. Jag har även fått så mycket komplimanger så jag blir generad. Igen strong woman.
Roligast idag var när hon försökte berätta för mig och en farbror att dom äter gräshoppor i thailand, hon sa ju gräshoppa tydligt men i våra huvuden så tänker vi inte på gräshoppa som mat utan det blev bland annat gräs soppa, soppa soppa??. Nej nej, såna som flyger som bin och flugor och ivrigt gestikuerande till två nollställda peroner som inte fattade nånting. Men bin kan man ju inte äta tänker jag, vad menar hon, tills hon sa grasshopper, trillade polleten ner.
Jo man kan äta insekter det är bara vi som inte gör det. Himla roligt och intressant att höra en massa om en annan kultur så där och hon har velat berätta så otrligt mycket också.
Ja det har varit jättekul att ha henne med och synd att det är slut men förhoppningsvis kommer hon jobbar hos oss till sommaren. Väldigt omtyckt av gamligarna också.
2 kommentarer
Dunder&Jag

Mja jag vet inte om det skulle smaka så bra med insekter... tacka vet jag älgfilé!

Linda

Nej jag är väldigt skeptisk, hon frågade om hon skulle ta med gräshoppor åt mig att äta. Eh, nja..