Halt häst

I helgen har jag sett tre bra filmer. The Proposal- Rolig mysig film, betydligt bättre än många i samma genre.
Monsters vs Aliens, ja fniss och så Flickan som lekte med elden, den var väl helt okej, den första var mycket bättre, lite seg första timman men ganska spännande andra timman och jag hade svårt att hålla mig vaken men det var inte filmens fel.
Ska jobba imorgon då, jag är lite orolig faktiskt. Idag har jag t.ex varit på rehab + kört till siknäs ToR och jag är helt slut i både kropp och knopp. Suck.

Ida ringde tidigare idag och sa att Stråla var halt. Orolig för min tös så kändes det bäst att åka upp och se med egna ögon. Det var inte så farligt och vi hittar inga sår, svullnader eller värme mm wse så vi avvaktar tills i morgon.
Får lätt ont i magen då djuren inte mår bra.
Nu ska jag gå och ge hemmahästarna kvällsmat och sen sova.
Det skulle vara intressant att se hur mycket jag skulle sova om jag inte var tvungen att gå upp med jämna mellanrum.
Hur det ens är möjligt att vara så här trött. Det är inte klokt, inte alls, inte bra, jag vill inte hamna i samma som förra vintern. No no no.
3 kommentarer
Johanna

Hoppas hältan går över.

Vad är det för "sjukdom" eller "besvär" du lider av?

Therese

Hoppas det har gått bra på jobbet.

Lena

Men hallå... Linda vad är det som händer... länge sen vi sågs tydligen. Hittade hit via Idas sida när jag satt o pluggade....eller hur det nu var med den saken. Ringer dig, ha det bra så länge (både du o Stråla)hoppas det går bra att jobba/Lena