Pretty in pink

Småusla bilder och gjorden gick knappt runt tjockismagen men här är Skorpans nya outfit.




Nosgrimman på snisken. Den är bara kvar för att den är söt så den är spänd ytterst lös och vill inte riktigt sitta rakt.

Synd bara att det är omöjligt att hitta bra shettis sadlar, som att det inte vore minst lite viktigt att ha en bra sadel till dom som till stora hästar. Så läderlappen får duga, det är nog det bästa som går att finna på till ponnypluttan, den är lite uppbyggd under och är som en bomlös fast säkert oskön för ryttaren. Tur jag slipper. Hi hi.
4 kommentarer
Ida

Men söta!! =D hihihi

Linnea

JAG DÖÖR SÅ SÖÖT! Jag har blivit mer och mer övertygad om att jag MÅSTE ha en shettis! när dessutom alla kompisar ynglar av sig till höger och vänster, då kan jag köra den med vagn och deras ungar rida på den ;)



Och det här med täcken, jag är noga i mina inlägg att poängtera att det är det min egen personliga åsikt jag printar ned, och naturligtvis får folk tycka precis som dom vill :) man får absolut tycka att det är individuellt, att det är onödigt eller ett krav, vill folk täcka så är det bara täcka. men jag själv förespråkar inte täcke på min häst :)

Dunder&Jag

Nämen vad söt med rosa på tränset också =) Håller med dig om sadlarna till de små men som tur var är det lätta personer som rider knattarna..

Linda

Fruktansvärt söt. Det är små rosa bling stenar på pannbandet också. Hi hi.