Öppet hus

Jag och Lena har just varit på öppet hus på djursjukhuset här i stan, dom hade 20 års jubileum. Bland annat så hade dom uppvisning av lite olika kattraser, vi föll pladask för de nakna spynxarna (reservation för den stavningen) så otroligt charmiga missar.
Sen var vi på en föreläsning om rehabilitering av skador på häst lite allmänt av veterinär Anna Semren. Så var det rundtur där det stod veterinärer och djursjukvårdare och rehab personal och berättade på olika stationer, väldigt intressant. I operations salen när veterinären berättade om en käkamputering som dom gjort i usa (ja en käkamputerning, dom är ta mig fan inte kloka där borta.) så var det en ung tjej som svimmade. Väldigt obehagligt för hon krampade och kissade på sig också. Vi blev lite rädda att det var något allvarligare men hon blev ompysslad av en som tidigare varit sjuksköterska och mådde bra sen.
Ganska "roligt" också att man är igenkänd av allt folk som jobbar där, stamkund eller..
Å så var det smaskigt gratis fika och så fick man två väskor, en med lite hund saker i och en med lite kattsaker i. En väldigt lyckad dag.

Strålande underbart väder, har plockat lite gräs åt hästarna. Nu orkar jag tyvärr inga mer aktiviteter för nu så jag ska lägga mig och se Twilight som det inte blev av att jag såg igår. Först fastnade jag vid datorn sen fastnade jag vid Big Brother på 400. Det var repris från den bästaste säsongen med Kitty och Peter och gänget. Skit att jag inte har den kanalen hemma, hade jag velat se mer av.

Tjo Tjillevippen
2 kommentarer
Dunder&Jag

Tja vad kan man säga... gratis är gott! blir som julafton att öppna väskorna =)Alltid ett pluss att förena nytta med nöje.

Linda

Gratis är VÄLDIGT gott. Hi hi