Jag har en jäkla tur

Är mycket mindre svullen om trynet idag, jag ser bara lite små kul ut idag, igår kunde jag inte låta bli att skratta varje gång jag gick förbi en spegel så fast det gjorde ont att skratta så var jag tvungen att gå förbi en ofta. Lättroad . Tror jag hade rätt tur att det gick sönder på insidan av läppen och blödde ut det värsta så jag är inte nå blå på utsidan bara på insidan och tur att jag har alla tänder och hela näsan i behåll. Det är bara ont men inget viktigt är sönder så att säja. Värst är nästan huvudvärken och ont i nacken som kom som ett brev på posten efter smällen.
Nå det går över det med.
När jag tänker efter så har jag en jäkla tur ändå. Det är fruktansvärt sällan jag gör illa mig och aldrig något allvarligt. Lite lättare hjärnskakning och ett och annat rejält blåmärke osv men det är ju sånt som går över fort. Aldrig brutit nånting, nånsin t.ex. Speciellt med så många timmar man spenderar med hästar så är det rätt bra.

Idag har jag roat mig med att titta på mästerdetektiven Basil mus. Genial. Jag har alltid älskat disney men jag tror nästan att jag uppskattar det ännu mer nu när jag är äldre. Dom är outstanding.

Å mina vansinniga drömmar.. I natt har jag bla blivit jagad av zombies, en gammal vän levde igen och annan tog livet av sig.. I olika drömmar.
1 kommentar
Dunder&Jag

Tur i oturen kan man lugnt säga... vart lite orolig där ett tag. Med tanke på allt som KAN hända så har även jag varit ganska förskonad peppar peppar men med pållar vet man aldrig vad som väntar.