Home sweet sofa

Jag har sovit som en liten griseknoe i natt i min egna sköna soffa.
Hur härligt det än är att få komma iväg en stund så är det allt skönt att komma hem igen. Till tystnaden, hundarna och de fyra mularna och ja till jobbet.
Det var precis så skönt att få åka bort som jag hade tänkt mig och hur sunkig båten vi bodde på än var så var det väldigt mysig utsikt över vattnet och billigt boeende, vi var ju ändå bara där på nätterna.
Stället som gör egna glass strutar var ännu bättre än förut, nu hade dom Ben & Jerrys som kulglass (!) snacka om att vi åt glass trots att man var proppmätt efter att ha lunchat buffé på pizza hut
Vi var dessutom på riktigt shopping humör och jag lyckades få mig 3 klänningar. När jag då ska få anledning att använda dom återstå att se.
Jag har köpt en helt ny utrustning åt Skorpan på hööks. Så sött så sött. Har inte hunnit prova ännu så jag hoppas verkligen att det passar.
Två och en halv dag går fruktansvärt fort och det var en del kvar som vi hade velat se och göra. Men det får bli nån annan gång. Nästan tur ändå att det vart dags att åka hem annars hade nog pengarna tagit slut i den shopping farten.

Nu har Johans video till Emma-Lee kommit och jag måste säja att den är riktigt riktigt crappy. Synd.
2 kommentarer
Dunder&Jag

Vad heter glass stället?? Mej så sugen på glass nu...

Linda

Åh. Det kommer jag inte ihåg. Men det ligger i gamla stan, inte så långt ifrån Indiska där.