En förklaring och mer flyt

Jag kom på att jag kanske skulle förklara att jag inte på riktigt tycker att Stråla är ett hästkräk. Med anledning av att alla som kikar in här inte känner mig helt. Det bara är lite jargong, samma som att katten är kattfan och Leia är gammelkärring. Typ.
Det är såklart inte hennes fel att jag har ont.
Att hon är en 500 kilos småtrotsig busunge som testar sina gränser, det var en annan sak.

Puss på busungen



I vintras så meddelade min ordinarie höbonde här i byn att höet inte skulle räcka till att sälja för han har ju egna djur att föda och liten höskörd, men nu hörde han av sig och skulle sälja iväg tjurarna så ag får köpa igen. Förhoppningsvis räcker det fram till sommaren. Perfekt, just när ensilage säsongen gått mot sitt slut.
Härom dan fick jag hagen utskottad på skit av bonden som äger mitt ställe, plus all ensilageplast som blivit över vintern bortforslad. Ibland har jag det bra alltså.
Mycket skit blir det under en vinter...


Jag har en nostalgisk period och lystnar på Guns ´n roses. Dom var gode bra då det begav sig.

Här med en väldigt obehaglig video..
1 kommentar
Dunder& Jag

Jodå, det kanske breddas lite mer i ord men om man läser lite mer på din blogg förstår man nog det med =) I wish att våran "bonde" kunde ta tag i att fixa lite på gården han med... fast man ska kanske inte begära vad som helst, han ska ju hinna se travet på tv:n oxå Hehe