Babbel

Ännu en obehaglig dröm. Jag drömde att alla hatade mig. Speciellt på jobbet men folk överlag. Folk skrek åt mig och skrev elaka brev att dom hatade mig och om hur dum och ful och tjock jag är. Jag försökte försvara mig för fullt men ingen lyssnade.
Det är sånt jag är rädd för i vaket tillstånd också. Att folk inte ska tycka om mig och tänka och tro saker som inte är sanna, det är det värsta, att nån tror att jag har gjort nånting, får för sig nånting, tror nånting och sen går omkring och tänker dåliga saker om mig. Det skrämmer mig.
Jag är nog en sån där konflikt rädd person, både i verkligheten och på internet. Det finns många människor som "bråkar" och diskuterar det mesta men jag fixar inte det. Inte för att jag har så stort behov av att göra mig hörd heller. Kanske.
Nu babblar jag bara känns det som och kommer ingen vart. Får fundera vidare.
Jag börjar bli väldigt less på alla dessa jäkla drömmar. Ska det inte räcka med att vara rädd för att försöka sova, nu ska man oroa sig för själva sömnen också. Jag vil ha tillbaka dom mysiga drömmarna jag hade tidare, kramiga drömmar- yes please.

Johans första singel släpps 8:e april. Hoppas det är nått att ha nu bara.
0 kommentarer