Vill du ha sex

Jag fick som jag ville, rejält med regn igår/inatt och sol idag. Sweet. Så idag har jag legat ute med en bok det vara bara det att jag hade sällskap av en ytterst irriterande broms hela tiden som envisades med att surra runt mitt huvud. Till slut blev jag så less att jag gav upp och gick in.
Hos hästarna är det grymt mycket insekter, dom vaknar till liv då värmen kommer tillbaka, det är ju en klar fördel med kyla.

Ibland blir jag så less på folk. Jag är medlem på norrlandskontakten och loggar in väldigt sporadiskt, jag har ingen bild och ingen personbeskrivning. Ändå får jag nått meddelande då och av nån som vill "kramas". Pffft.
Inatt då fick jag, av en som skrivit förut som jag har total ignorerat, "vill du ha sex". Mjo absolut men inte med dig ärthjärna, är väl vad jag borde ha svarat. Jag blir bara så trött, han har ingen ening om vem jag är och jag har igorerat honom förut så varför i hela friden vill han ha sex med mig. När blir man så desperat? Och vad i hela friden är det som gör att man vill ha sex med vem som helst.
Det är ju lite samma sak på krogen pang på. Vad är det för fel på att flirta och uppvakta lite. Folk har inte lust att slösa tid på sånt om det ändå inte blir nått eller vad? Jag personligen behöver då lite mer för att gå igång än ett taffligt meddelande eller en packad okänd snubbe. Pffft.
Samtidigt har jag väldigt svårt för att såra folk men med vissa måste man tydligen vara brutalt ärlig för att dom ska fatta vinken.
Och varför är det så att det bara är dom som jag inte vill ha som vill ha mig? Och  tvärt om.
Äh, svammlar. Soffan, glass och jordgubbar nu.
3 kommentarer
Dunder&Jag

Blää, håller med dig... man vill ju inte ha vem som helst jue!! Vad är det för fel på lite "gammeldags" uppvaktning? flirta, träffas lite och känna sig för... det är ju det man längtar efter.. fjärilar i magen och mys.

Linda

Exactly!

Andreas Nilsson

jag måste bara säga att jag instämmer med er