Hur ska det gå? Spänningen är olidlig

Hade inte tänkt blogga idag men det har som blivit ett litet beroenda att plita ner några ord varje dag.
Hur storbloggarna däremot lyckas få till massor av inlägg per dag, det förstår jag inte riktigt. Men då har dom ju även publik att underhålla, jag har bara mig själv att underhålla.Mi hi.

Grymt trött idag, blev ingen sömn i natt och då jag inte tog några piller idag så blev förkylningen så mycket mer påtaglig. Åkte hem fyra timmar tidigare från jobbet, jag hade ändå gjort klart planeringen. Hoppas jag, var lite luddig i mössan.
När jag kom hem var inne temperaturen på hela 8 sköna grader (ännu kallare i köket) så jag for till mina föräldrar och lånade deras soffa medan hyresvärden lagade till värmen. Nu är det 22 grader och jag svettas.

Så irriterande att mina förkylningar alltid tar bort all lukt och smak. Jag som älskar att äta, då är man berövad det nöjet också *gråt*
Dessutom är det födelsedagsmiddag hos Ida imorgon, hur ska detta gå?
3 kommentarer
Ida

Då vet jag att det bara är konsistensen som är viktig för dig! haha

Johanna

En kombination av alla tre skulle jag tro....har ju dock bara känt honom ca: 3 månader så det är ju svårt att uttala sig om vad det är...



Det hjälper väl inte direkt att pållarna bara går 3dgr/veckan :/



Jeanette

Haha näe förstår inte heller hur storbloggarna hinner få ner så många inlägg per dag, de har väl inget annat att göra kanske?? Jag har också bloggen bara för mig själv och de närmaste så det är ionte alla dagar jag skriver något.