Äntligen helg

Vilken vecka det har varit, total kaos på jobbet varenda dag plus att min kropp inte alls har varit samarbetsvillig så jag har gått på ren vilja och det faktum att trots kaos så är det jäkligt roligt att jobba.
Ibland blir man så glad för det lilla, som när man lyckas få envisa damen att duscha, då är det nästan läge för en liten happydance.

Idag jobbade jag bara till 12 (sweet) sen var det rehab och så hem och sova en liten stund, sen har jag mått riktigt prima hela kvällen. Nu fryser jag igen. Nått är det med värmen, grannen har också kallt, jag har 15 nu inne. Kanske inte funkar som tänkt då det drogs värme till stallet och till potatislagret på samma.

Det ringde en kvinna idag och undrade om stallplats och även om jag kanske hade kunnat få en liten slant för det så kändes det skönt att kunna säja nej, att Stråla kommer snart hem igen, jag vill faktiskt inte ha nå stallgäster jag älskar att vara själv. I alla stall jag har stått tidigare så har det varit tjaffs, mer eller mindre i vissa stall har det varit vidrigt, det verkar vara en liten grundlag i stall men nu är det bara jag och bara mitt fel om det inte är sopat osv och jag gör precis vad fan jag vill med mina hästar utan någon annans åsikter. Jag kan dansa crazy hur mycket jag vill och snacka skit med mina hästar.
Jag är en liten ensamlort, trivs bra själv, fast ja, ensam är jag ju aldrig. Speciellt efter en dag av att vara förbannat trevlig med tanter och farbröder på jobbet så kan jag verkligen njuta av att bara vara själv
Pilutt.
3 kommentarer
M:et vid porten av Arktis

Ja, det är förbaskat stor skillnad (fan, jag vet inte de svenska orden) mellan loneliness och solitude.

Ofrivullig kontra vald ensamhet. Jag älskar att vara ensam jag med, men har blivit van med sällskap sista året och det skrämmer mig hur det i en framtid ska gå att återgå till det självvalda. Är lite ängslig. :/ Men allt går säkert fint. Vet ju inte vad som väntar i framtiden heller.



Du kan inte ha 15 grader inne, bb!!! Fixa bums!



ha stall själv är verkligen the shidd, konflikterna i dessa miljöer är verkligen insane. Nej, dansa crazy i stallet du. Viktigt!!

Ida

Ja gud så skönt å ha själv! Däremot kan det gärna finnas någon med närliggande stall så man kan hjälpas åt om man ska bort eller nå..

Linnea

jag håller med, skulle gärna prova ha eget "stall" dvs lösdrift vilket kommer hända den dag vi köper ett hus.