Bokat

Resa till stockholm bokad! Åker 27/4 hem 30/4.
Grrrrreat. Med Ida som sällskap. Fan vad skoj. Då får jag kanske låta bli att spendera flera timmar i serieboden dock  

Nu skiner solen också, det kan bli bra det här.. Glad..
3 kommentarer
Ida

Jaa det ska bli skojj! Å om du fastnar i serieboden då gör jag nog någe annat under tiden definitivt Kanske vi skulle ta Hööks i kungens kurva eller nå åxå... najjs Kram på du

Marie

Helt underbart. Bara strosa och få miljöombytet. Det bästa är när det är oplanerat - utan förväntningar. Så glad för din skull!



Jag, eller vi, är just tillbaka i Tromsö. Var hemma ngr dagar. Åkte till stugan med familjen i påsk ( var i Ume med, plåtlåda, bohem, vänner, kalsas och massa mängder vin FTW) och vinkande åt dig då vi passerade ditt place (fast från E4:an).



Läser tillbaka och ser att familjen inte mår så bra. Ledsen för det men hoppas att det kommer att bli bra med alla. Tänker på dig.



Var ut med häst och vagn i skitvädret med syster. Älskar se hästrumpan vagga. Fotade tinkrar. Lite sånt. Kalasade i Umeå före det. Kompisarnas band släpper skiva. Såg till att vara värsta fangirlen på deras releaseparty, jag har ju erfarenhet. Denisan är ju redan groupie (till sångaren) men jag crazy fangirl. Inte att förakta. Bra att träna till TH konserterna framöver, ikke sant? :P



Kramar

Dunder&Jag

Ååh, nu blir man allt lite avis. strosa i sthlm och shoppa... Kan man boka en pizzaslice från Pizza Hut me dig då?? =)